Aanmeldingsformulier Mariavieringen (Boskapel, Buggenhout)

Mariavieringen (Boskapel, Buggenhout)

Er werd beslist om vanaf 1 oktober de Mariavieringen opnieuw te celebreren in de Boskapel en in de kerk van Lebbeke op zaterdag om 08:00u.

Voor de boskapel zal er wel nog een beperking in aantal aanwezigen worden opgelegd om de coronamaatregelen te hanteren (vermoedelijk ongeveer 25. Inschrijven kan online of op het secretariaat van Buggenhout.

Voor de andere vieringen is een inschrijving niet meer nodig!

Secretariaat in Buggenhout

Pastorijstraat 5 - 9255 Buggenhout

Mail Buggenhout

Openingsuren

Maandag van 18 tot 19 uur

Donderdag van 9 tot 11 uur

De overheid heeft vastgelegd dat er een afstand van anderhalve meter moeten worden gerespecteerd. Enkel mensen die onder hetzelfde dak wonen kunnen samenzitten. Hierdoor zal dit aantal in kleinere kerken nog lager liggen. Het is niet vanzelfsprekend, maar de veiligheid en de gezondheid van eenieder staan voorop.

Om ervoor te zorgen dat je een plaatsje hebt of geen onnodige verplaatsing wordt gemaakt, dien je voor bepaalde vieringen aan te melden.

Je zal per kerende een bevestigingse-mail ontvangen die je dient af te drukken en aan de ingang van de kerk moet kunnen laten zien.

Zonder aanmelding kunnen we dus helaas niet beloven dat je zal kunnen deelnemen aan die viering.

ER KAN INGESCHREVEN WORDEN VANAF MAANDAG VOORAFGAAND AAN DE VIERINGEN

ER KAN ONLINE INGESCHREVEN WORDEN TOT VRIJDAG 12 UUR

Breng steeds een mondmasker mee !!!

Contactgegevens
Op dit e-mailadres wordt een bevestiging gestuurd dat je dient af te drukken en dient te tonen aan de ingang van de kerk.
Privacy

Conform de Privacywet van 8 december 1992 (B.S. 13 maart 1993) dient de belanghebbende in te stemmen met de verwerking van zijn persoonsgegevens in een bestand. (algemene verordening gegevensbescherming (EU) 2016/679 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD van 27 april 2016)

De parochie verplicht er zich toe deze gegevens niet door te geven aan derden.

De belanghebbende heeft steeds het recht om dit bestand in te zien en te laten wijzigen.

De vermelde persoonsgegevens worden opgeslagen voor verdere opvolging (zoals bijv. contacttracing) en worden, tenzij anders vermeld, enkel en alleen gebruikt voor de aanmelding van de vermelde viering.

Ik geef toestemming voor het gebruik van de contactgegevens voor het toesturen van parochiaal nieuws.