Aangepaste dienstverlening secretariaat

Beste mensen,

Gezien de snel wijzigende context, lijkt het ons beter dat elk van thuis werkt en niet pendelt of op een andere wijze het risico loopt door het virus te worden getroffen.

Daarom handhaven wij ook niet langer de fysieke permanentie op secretariaten van de Mariaparochie in Buggenhout-Lebbeke, Grote Plaats 15, Lebbeke en de vestiging in Buggenhout, Pastorijstraat.

Vanaf nu stapt de medewerker Lindsay volledig over op telewerk. Zij blijft het werk zo goed als mogelijk voortzetten. U kunt haar gemakkelijk bereiken via email.

secretariaat@parochiebuggenhoutlebbeke.be en uitzonderlijk tijdens de kantooruren op 052 41 05 95 (of 0498 47 80 62 Lindsay)

We volgen verder de maatregelen die worden bekend gemaakt door de Nationale Veiligheidsraad en de Bisschoppen Conferentie van Belgie.

Met dank voor uw solidariteit en medewerking in deze moeilijke tijden.

#Covid-19