Beste ouders,

 

hoewel het virus nog onder ons is, lijkt de pandemie en haar gevolgen voor onze gemeenschap wat te minderen. We hopen dat we voor volgend jaar de sacramenten pastoraal opnieuw mogen starten in normale omstandigheden.

 

Hierbij alvast de link voor de kandidaat vormelingen voor 2022: u kunt er meteen ook online inschrijven. Later in oktober krijgt u het programma en de concrete aanpak ook op de website. Hou die zeker in de gaten.

https://www.parochiebuggenhoutlebbeke.be/sacramenten-en-vieringen/vormsel

 

Hierbij alvast de links voor de eerste communicanten voor 2022: u kunt er meteen ook online inschrijven. De ouders kunnen kiezen uit de verschillende opties. Hou ook rekening met de grote en de mogelijkheid van de kerk. De data kunnen eventueel herzien worden op basis van een herschikking van de aantallen van kandidaten. In de loop van november-december zullen we een bijeenkomst plannen (wordt gecommuniceerd via de website). Uit praktische overweging is het goed dat er daar dan tijdens de bijeenkomst per viering een of twee coördinerende ouders zijn waarmee vlot afspraken kunnen gemaakt worden onderling en met de Mariaparochie. 

https://www.parochiebuggenhoutlebbeke.be/sacramenten-en-vieringen/eerste-communie

 

Mogen we vragen om de inschrijving voor eind oktober in te vullen. 

 

We wensen alvast aan de kandidaat vormelingen en eerste communicanten, samen met hun gezinnen, proficiat met de keuze voor het sacrament.

 

Met vriendelijke groeten namens de Mariaparochie.

 

eerste communie

Zoeken

Dekenaal nieuws