Gezocht: Parochiesecretariaatsmedewerker te Lebbeke

Gezocht Parochiesecretariaatsmedewerker voor Lebbeke,

Grote Plaats 15, 9280 Lebbeke

op zaterdagvoormiddag van 08:30 – 11:00

• - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoeker: daarbij sta je zowel in voor het fysieke onthaal als voor de telefonie.

De mensen kunnen bij jou terecht voor het aanvragen van een misintentie, afhalen van doopboekjes, en eventueel andere vragen met betrekking tot inplannen van de vergaderzalen.

- Je zorgt ook voor de liturgische volgblaadjes en ander copie of drukwerk.

- Je verwerkt ook de aanvragen voor sacramenten in de registers in een mooi handschrift.

- Voor dit vrijwilligerswerk zoeken we twee of drie kandidaten: zodat dit voor iedereen haalbaar blijft om slechts twee keer op de maand je diensten aan te bieden. Als team kun je onderling met elkaar de data afspreken zodat er permanentie blijft op zaterdag.

Jouw profiel

- Bij voorkeur heb je ervaring in gelijkaardige administratieve functies, maar niet echt noodzakelijk.

- Liefst een mooi handschrift voor het invullen van de registers, dat de eeuwen kan trotseren…

- Heb je een beetje ervaring met computerwerk en weet je weg te vinden binnen de digitale wereld, dan is dat een pluspunt… maar ook niet echt noodzakelijk.

- Je verschijnt een tweetal keer op de maand op zaterdag van 08:30 tot 11:00 met de glimlach op het secretariaat.

- Je dynamisme en gedrevenheid zorgen ervoor dat geen enkele vraag jou te veel is.

- Aanvang vanaf begin december!

Neem contact via geert.leenknegt@parochiebuggenhoutlebbeke.be of 052 41 05 95

Extra informatie: