Misdienaar... iets voor jou?

Misdienaar worden?

Ben je iemand die altijd klaarstaat voor anderen? Hou je van een leuke groepssfeer en wil je nieuwe vrienden maken?

Hou je van een nieuwe uitdaging? En heb je zin om eens een eucharistieviering anders mee te maken en een handje te helpen?

Dan kan dat bij de misdienaarswerking in de Mariaparochie in Buggenhout-Lebbeke. Iedere jongen of meisje is welkom.

Check onderstaande tabel en kom eens kijken naar de viering in de Mariaparochie. Als je ons een seintje geeft helpen we je graag te ontdekken wat het juist inhoudt om misdienaar te zijn.
Voor meer inlichtingen kan je ons steeds bereiken via misdienaars@parochiebuggenhoutlebbeke.be

Eucharistievieringen Mariaparochie in Buggenhout-Lebbeke

17:30 u.

O.-L.-Vrouw-Geboortekerk Lebbeke

18:00 u.

Sint-Amanduskerk Opdorp

9:00 u.

Sint-Gerardus Majellakerk Opstal

tweewekelijks

9:30 u.

Sint-Martinuskerk Denderbelle

tweewekelijks

9:30 u.

H. H. -Salvatorkerk Wieze

10:30 u.

Sint-Niklaaskerk Buggenhout

11:00 u.

O.-L.-Vrouw-Geboortekerk Lebbeke

Voor de kerkplekken van Lebbeke ( Denderbelle-Lebbeke-Wieze) kan je je richten tot Yoran De Braekeleer (misdienaar).

Voor de kerkplekken van Buggenhout (Buggenhout-Opdorp-Opstal) kan je je richten tot pater Herman Cooreman.

We kijken erg uit naar je komst.

Groetjes van de misdienaars.

ps. Wil je onze flyer hieronder bezorgen aan iemand die mogelijks interesse kan hebben? Je kunt die zelf uitprinten of via digitale verkeer of sociale media verspreiden.

Dankjewel alvast!

Extra informatie: