Orgel- en koorconcert te Opstal

Na het succesvolle orgelconcert van verleden jaar hebben wij vanuit Opstal in samenwerking met de mensen van het H. Kruis Lebbeke beslist om dit jaar opnieuw een orgelconcert te organiseren. Houd alvast zaterdag 5 oktober 2019 vrij in jullie agenda. Dan zal Bart Jacobs, organist-titularis van de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in Brussel, opnieuw ons orgelconcert verzorgen.

Het Sint-Gerarduskoor bestaat 50 jaar. Om dit te vieren zal Cantamuze ook hun beste beentje voorzetten. Onder leiding van Stefan Keppens en ondersteund door Bart Jacobs zullen zij eveneens een aantal liederen verzorgen.

Bij deze willen wij jullie allen uitnodigen. Toch willen wij ook van de gelegenheid gebruik maken om in het bijzonder de vele vrijwilligers waar onze parochie in Buggenhout-Lebbeke kan op steunen, dit prachtig concert aan te bieden. Na de voorstelling zullen wij zorgen voor een drankje zodat iedereen gezellig kan napraten over het concert.

Luc Van Mulders – voorzitter kerkfabriek H. Gerardus-Majella Opstal