Soep op de Stoep

Actie ten voordele van Welzijnszorg. Het thema dit jaar is: “Samen solidair tegen armoede”.

Kerk Opdorp: zaterdag 30 november aansluitend aan de eucharistieviering van 18 uur kan je voor 1 euro een tas soep bekomen.

Kerk Buggenhout: donderdag 12 december aansluitend aan Buggenhout Bidt om 10 uur. In ruil voor een vrije gift krijg je een bekertje lekkere soep.

Kerk Opstal: zondag 15 december aansluitend aan de eucharistieviering van 9 uur. In ruil voor een vrije gift krijg je een bekertje lekkere soep

Kerk Lebbeke: zaterdag 7 december aansluitend aan de eucharistieviering van 17.30 uur. In ruil voor een vrije gift krijg je een bekertje lekkere soep.

Kerk Wieze: zondag 8 december aansluitend aan de eucharistieviering van 09.30 uur.

In ruil voor een vrije gift krijg je een bekertje lekkere soep.

Kerk Lebbeke: zondag 8 december aansluitend aan de eucharistieviering van 11 uur.

In ruil voor een vrije gift krijg je een bekertje lekkere soep.