Tweede parochiaal beraad 2019

Beste,

op een of andere manier ben je betrokken in onze parochie in Buggenhout-Lebbeke, onder je eigen kerktoren of ruim meewerkend aan de uitbouw van een of andere taak binnen de parochie.

Op woensdag 16 oktober om 19:30 u. gaat ons tweede pastoraal beraad door, deze keer in het Toreken, Grote Plaats Lebbeke.

We bieden er de ruimte om met elkaar en de leden van de parochieploeg in gesprek te gaan, vragen te beantwoorden, de parochieploeg te helpen in het maken van beleidskeuzes.
Tijdens het overleg willen we ook met jullie zoeken naar concrete haalbare diaconale inzet, naast bestaande initiatieven.
We nodigen jullie daarom hartelijk uit. Breng daarnaast ook mensen mee die zich inzetten voor de zorg voor anderen. Uiteraard is elke gelovige ook hartelijk welkom tijdens dit overleg.

Noteer het alvast en we zien uit naar je aanwezigheid,

namens de parochieploeg.