Vakantieregeling Parochieblad Buggenhout en Lebbeke

Parochieblad Buggenhout

Om de redacties van het parochieblad ook enige weken aansluitende vakantie te gunnen, is volgende vakantieregeling van kracht:

- Het parochieblad dat verschijnt op 24 juni bevat de tekst van drie weken (26-27-28).

Teksten ten laatste op 14 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Het parochieblad dat verschijnt op 15 juli bevat ook de tekst van drie weken (29-30-31).

Teksten ten laatste op 21 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Vanaf 5 augustus verschijnt het parochieblad opnieuw wekelijks.

Teksten voor dit nummer ten laatste op 26 juli bezorgen bij de plaatselijke redacties.

Vraag ook tijdig uw misintenties voor de zomer aan om zeker te zijn dat ze in het parochieblad vermeld zullen worden.

Zie de gegevens van de plaatselijke redacties in de colofon, links op blz. 2 van uw parochieblad.

Parochieblad Lebbeke

- Het parochieblad dat verschijnt op woensdag 24 juni bevat de tekst van drie weken (26-27-28).

Teksten ten laatste op woensdag 17 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Het parochieblad dat verschijnt op woensdag 15 juli bevat ook de tekst van drie weken (29-30-31).

Teksten ten laatste op woensdag 24 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Vanaf woensdag 5 augustus verschijnt het parochieblad opnieuw wekelijks.

Teksten voor dit nummer 32 ten laatste op woensdag 29 juli bezorgen bij de plaatselijke redacties.