Vakantieregeling Parochieblad Buggenhout en Parochieblad Lebbeke

Om de redacties van het parochieblad ook enige weken aansluitende vakantie te gunnen, is volgende vakantieregeling van kracht:

Voor parochieblad Buggenhout:

- Het parochieblad dat verschijnt op 26 juni bevat de tekst van drie weken (26-27-28).

Teksten ten laatste op 16 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Het parochieblad dat verschijnt op 17 juli bevat ook de tekst van drie weken (29-30-31). Teksten ten laatste op 23 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Vanaf 7 augustus verschijnt het parochieblad opnieuw wekelijks. Teksten voor dit nummer ten laatste op 28 juli bezorgen bij de plaatselijke redacties.

Voor het parochieblad Lebbeke:

- Het parochieblad dat verschijnt op woensdag 26 juni bevat de tekst van drie weken (26-27-28).

Teksten ten laatste op woensdag 19 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Het parochieblad dat verschijnt op woensdag 17 juli bevat ook de tekst van drie weken (29-30-31).

Teksten ten laatste op woensdag 26 juni bezorgen bij de plaatselijke redacties.

- Vanaf woensdag 7 augustus verschijnt het parochieblad opnieuw wekelijks. Teksten voor dit nummer 32 ten laatste op woensdag 31 juli bezorgen bij de plaatselijke redacties.

Vraag ook tijdig uw misintenties voor de zomer aan om zeker te zijn dat ze in het parochieblad vermeld zullen worden.