Voor ons … kerst in beeld

Kerstmis in het straatbeeld

Voor onze parochie nodigen we de mensen opnieuw uit om duidelijk in de straten kenbaar te maken dat Kerstmis gaat om een Christusfeest. Zet je Kerststallen vanaf nu opnieuw in je voortuin, buurt of wijk en leg met Kerstmis je kerstekind in de kribbe. Organiseer nu al wanneer je een Kerstdrink bij de stal zult houden, zodat je mensen samenbrengt. Hou kun je thuisgebonden, eenzamen of zieken uit je buurt eventjes laten meegenieten.

Kom met je buurt eens samen naar de Kerstmisviering of naar de zangnamiddag op tweede Kerstdag, lees verder in dit blad. Steun de projecten van Welzijnszorg … sluit aan bij de actie van Soep op de Stoep.

Keer ook jouw Kerstmis eens ondersteboven.

Kerstaffiches aan je raam.

Wij nodigen je ook uit om mee te doen aan de nieuwe actie: het zenden van wenskaarten met christelijke inspiratie naar onze familieleden en vrienden ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten. Het doel van deze actie: aan de christelijke betekenis van Kerstmis op een heel eenvoudige manier herinneren. Achteraan in de kerk zijn ook gratis Kerstaffiches voorzien. Voor kinderen zijn er affiches via de website om in te kleuren. Laat uw buren delen in de vreugde en vrede van Kerstmis.

Laat je (klein-)kinderen de kerstaffiches inkleuren en breng die aan je raam tot na 06 januari. Dank!